Първоначално публикувано от CrazyElement
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се смея ли или да плача...?
Collapse
X
-
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
-
С моята колица, въпреки че е дизел (а говорите за бензин) се усеща голяма разлика в зависимост от това с колко човека съм в колата. Имайки впредив че с мен и резервоара е 1500кг + 200кг пътници съм вдигал 200км по гпс. Като имаше за още, но ги вдигнах за кракто на идеална магистрала.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеКолега ФЕРАРИСТ , аз също постигнах тази скорост на прав участък с 3 ленти 10 вечерта с кажи речи нулев трафик и изобщо не съм го поддържал пределно ясно ми е , че нося отговорност за 4мата в колата
П.С. скороста която дигнах за доста кратко време беше съгласувана с 4те пасажера , не съм го правил без тяхното съгласие."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Колеги, моля ви не се хващайте за високата скорост, същината на проблема савсем не е това. Аз бях на дясната седалка до колегата CrazyElement и съм свидетел че колата му след 100 просто умира , смисъл че много бавно качва обороти и същевреммено ускорява дори и на 4-та. От 0-100 върви прилично но след това.... Возил съм се в 320-ка 150hp, Mazda 626 2.0 115hp и просто няма място за сравнение дори и с маздата.
ПП: Моля ви, не ни обвинявайте в безрасъдно шофиране( въпреки , че с 5ма души и 200км/ч то наистина е такова, подчертавам за нашите пътища) Колегата по-горе е обеснил каква беше ситуацията. Относно случката с авера на ФЕРАРИСТА, колега един от най-добрите ни и скъпи приятели загина преди 1 година така, като се возеше при свои приятел, и сега като го видя този който оцеля и караше автомобила кръвното ми скача от 80/120 сигурно на 200/240 и не искам да казвам какво почва да ми се върти в главата. Пределно сме наясно с риска и отговорноста.АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
AR 156 '99 1.9 JTD
Mercedess-Benz E 270 CDI '01
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеАлфата иска да обичаш. Т.е. да я подържаш колега. Аз не мога да разбера какво искаш. Да караш възможно най-строшената кола и да върви ли? Е нема как да стане това. Тоя къде дига 240 с 1,8 Спорт Вагон му кажи да си смени километража. Чак ми е жал за колата ти като чета на какви издевателства е подложена от тебе а през това време това или онова не работи на колата. Замислял ли си се че може би не сте един за друг с тая кола. Има непретенциозни възрастни немски дараци, зимаш си и цепиш мрака.
Виж какво колега аз тази кола както се казва се влюбих в нея от пръв поглед , и си казах това е колата за мен , и само не ми казвай , че съм пестил пари за тази кола, защото мило и драго съм давал стига да имам и да не ти казвам от какво ли не съм се лишавал за да и купя дебитомер или да и оправя носачите... досега сигурно съм налял над 4000 лева в нея... айде моля не съм бил за нея големи разбирачи ми се извъдихте, просто и ясно си описах проблема явно ви е по сладко да ми се заяждате за неща които нямат нищо общо с това което питам.
Без лоши чувства.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеВиж какво колега аз тази кола както се казва се влюбих в нея от пръв поглед , и си казах това е колата за мен , и само не ми казвай , че съм пестил пари за тази кола, защото мило и драго съм давал стига да имам и да не ти казвам от какво ли не съм се лишавал за да и купя дебитомер или да и оправя носачите... досега сигурно съм налял над 4000 лева в нея... айде моля не съм бил за нея големи разбирачи ми се извъдихте, просто и ясно си описах проблема явно ви е по сладко да ми се заяждате за неща които нямат нищо общо с това което питам.
Без лоши чувства.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеКога за последно на колата е правена диагностика, и при кой? Какви грешки е дала, и ти какво си сменил след грешките, махнат ли е катализатора на колата, кой е презацепвал колата, вариатора тропа ли, загрява ли нормално колата? Отговори на въпросите и ще го мислим дистанциооно. Дебитомера какъв номер е и коя е фирмата му производител. Въздушния филтър на колко километра е? Като си правил ремонт главата ревизирана ли е и, сегменти сменяни ли са и т.н.Отговорите на всичките ти въпроси ги има напред в темата
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение....Та пращам ти дебитомера и тестваш да видим дали ще има подобрение, ако ти хареса как тръгне колата ти го давам за 45лв...Ако не си доволен ми го връщаш
И наистина махни катализатора най-накраяЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТази тема ми стана любимаОтговорите на всичките ти въпроси ги има напред в темата
И всичко това миналото лято. Ааааааа и основен ремонт на двигателя с половината части втора употреба, почти съм сигурен немерени дали са в граници преди това, като се има предвид че е правен от майстор които не е можал да зацепи дори колата правилно. В по горния си пост му обясних на пича какво да направи а той се засегна.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеМи от прочетено останах с впечатлението че колегата дал 4хиляди лева дотук е с, запушен катализатор, откачена ламбда, дебитомер втора употреба, не си му проверил зацепването и си му залепил маркуча.И всичко това миналото лято. Ааааааа и основен ремонт на двигателя с половината части втора употреба, почти съм сигурен немерени дали са в граници преди това, като се има предвид че е правен от майстор които не е можал да зацепи дори колата правилно. В по горния си пост му обясних на пича какво да направи а той се засегна.
Мотора му работи супер тихо и спокойно. Даже се удивих като го чух. До сега все съм си милех, че моя е най-тихия, но не
Неговия бе по тих. До колкото знам сега с нов маркуч и почти нов дебитомер. Просто колегата е с едни тежки 17-ки с широки гуми и без ламбда сонда която не е толко фатално но и с 5 души вътре мисля нормално е.
Иначе не съм проверявал щот не е казал. Не съм я и карал даже колата. Той твърдеше, че е зацепена правилно, а и по работат на мотора с нищо не се усъмних да е грешно зацепена. По принцип когато има разминаване мотора е настабилен дори на празен ход и се замисля при подаване на газ, трепери при леко отваряне на дросела. При него нямаше такива неща. Супер стабилно си работеше. Според мен ако има нещо нередно е да са му сглобили вариатора на обратно при ремонта. Зъбните колелца да са ги вкарали не както трябва. Те тогава наистина умира колата.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеПърво катализатора му не е запушенМотора му работи супер тихо и спокойно. Даже се удивих като го чух. До сега все съм си милех, че моя е най-тихия, но не
Неговия бе по тих. До колкото знам сега с нов маркуч и почти нов дебитомер. Просто колегата е с едни тежки 17-ки с широки гуми и без ламбда сонда която не е толко фатално но и с 5 души вътре мисля нормално е.
Иначе не съм проверявал щот не е казал. Не съм я и карал даже колата. Той твърдеше, че е зацепена правилно, а и по работат на мотора с нищо не се усъмних да е грешно зацепена. По принцип когато има разминаване мотора е настабилен дори на празен ход и се замисля при подаване на газ, трепери при леко отваряне на дросела. При него нямаше такива неща. Супер стабилно си работеше. Според мен ако има нещо нередно е да са му сглобили вариатора на обратно при ремонта. Зъбните колелца да са ги вкарали не както трябва. Те тогава наистина умира колата.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеИ пак питам това преди колко време си го правил?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеМоже би август да е било. Незнам. Не помня.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеМи от прочетено останах с впечатлението че колегата дал 4хиляди лева дотук е с, запушен катализатор, откачена ламбда, дебитомер втора употреба, не си му проверил зацепването и си му залепил маркуча.И всичко това миналото лято. Ааааааа и основен ремонт на двигателя с половината части втора употреба, почти съм сигурен немерени дали са в граници преди това, като се има предвид че е правен от майстор които не е можал да зацепи дори колата правилно. В по горния си пост му обясних на пича какво да направи а той се засегна.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
Comment